Здравствуйте всем. Подскажите где можно весело провести время с большой компанией?
Отдых
Сообщений 1 страница 8 из 8
Поделиться22022-01-20 11:41:12
Привет даже не знаю, может в ресторане посидеть?
Поделиться32022-01-20 11:54:54
Усім доброго дня. Можна замовити активний відпочинок наприклад ось тут, мені дуже подобається багато чого звідси з сайту івент-агентства Кава. Сертифікатов дуже багато, та за дуже доступною ціною. Користуйтеся моїм лайфхаком, та все буде добре. Також хочу додати, що мене це івент-агентство завжди дуже виручає та допомагає ідеями.
Поделиться42022-12-18 13:13:57
Так в Карпатах дуже красиво, особливо взимку, а завдяки компанії Над Фермою можна зняти чудовий будиночок з каміном і прекрасним краєвидом на природу. Тому рекомендую такий відпочинок, ви будете в захваті. Вся інформація на сайті.
Поделиться52023-07-29 12:38:01
Мне нужно найти туристическое агентство в Израиле, которое поможет мне организовать тур, говоря со мной на русском языке. Какие агентства вы можете порекомендовать?
Поделиться62023-07-29 13:35:14
Я всегда боялась заморачиваться с организацией путешествий, но Каспи-Турс изменил мое представление об этом. Все было настолько просто и понятно, что я не ощутила никакого стресса. Так же нашла путеводитель по Берлину с ним путешествие намного комфортнее. Русскоговорящий персонал был очень дружелюбным и понимающим, учли все мои пожелания и даже предложили варианты, о которых я не думала.
Поделиться72023-08-29 19:21:40
А які ліки обов'зково берете на відпочинок? Хочу спорядити аптечку.
Поделиться82023-08-30 15:24:42
А які ліки обов'зково берете на відпочинок? Хочу спорядити аптечку.
Беріть обов'язково те, що ви приймаєте постійно, адже в поході аптеку не знайти. А ще я б порадив купити щось від алергії. Наприклад, Супрастин https://likie.ua/tradename/suprastyn . Одного разу мені це препарат буквально врятував життя. А аптечку можна підготувати користуючись сервісом LikiЄ для швидкого пошуку препаратів в аптеках.