Недавно я переехал в США и ищу хорошую работу здесь. Но не знаю, с чего начать и где искать. Возможно, кто-то знает, какой лучший способ найти хорошую работу в США? Я был бы очень благодарен за любую информацию и совет
Работа
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22023-08-24 17:56:41
Я понимаю, как сложно начать искать работу в новой стране. Я тоже сталкивался с такой проблемой, когда только приехал в США. Однако, сейчас есть много ресурсов, где ты можешь найти интересные вакансии. Один из таких ресурсов - сайт rusrek.com. Там есть раздел работа в США , где ты можешь найти объявления о вакансиях в разных городах США. Я сам нашел через этот сайт несколько интересных предложений и смог найти работу здесь. Так что я очень рекомендую заглянуть на сайт rusrek.com, если ищешь хорошую работу в США.
Поделиться32023-08-26 20:14:05
Де краще всього шукати роботу? Я вже доволі довго шукаю роботу і нічого не знаходжу. Здається, що вже перевірив усі сайти, подав купу резюме, але результату немає. Може, я зробив якусь помилку в підході? Може, треба звертатися до агенцій? Які є найкращі варіанти для пошуку роботи?
Поделиться42023-08-26 21:10:36
Останнім часом все більш популярні стають спеціалізовані сайти з вакансіями. Наскільки я знаю, компанія Галактика galaktica.io має свій власний сайт зі списком актуальних вакансій. От там ти можеш знайти різноманітні робочі місця у сфері інформаційних технологій. Вони орієнтовані на роботу зі студентами та початківцями, але є і вакансії для більш досвідчених спеціалістів. На їхньому сайті навіть є можливість пройти тестування і підібрати вакансію, що відповідатиме твоїм навичкам та інтересам.
Поделиться52023-08-30 13:57:51
Спасибо. Это для меня актуальная тема.